Individualni konverzacijski tečaj engleskog jezika

Let’s Start Talking povezuje ljude diljem svijeta kroz individualni konverzacijski tečaj engleskog jezika sa izvornim govornicima od 1980. godine. Jedinstveni pristup koji LST nudi je kroz prijateljstvo koje pomaže u prakticiranju vještine konverzacijskog engleskog jezika i upoznavanja Božje riječi. LST priručnici za učenje nazvani FRIENDSPEAK temelje se na odabranim tekstovima Novog zavjeta. Razlog za korištenje ovih tekstova temelj je jedinstvenog pristupa učenju jezika. Vjerujemo da prijateljski odnos i razmjena osobnih uvida više doprinose razvoju jezičnih vještina nego što bi većina metoda sugerirala.
Odabrali smo Lukino evanđelje kao osnovu za naše razgovore iz nekoliko dobro isprobanih razloga. Prvo, poznavanje priča čini razgovor lakšim nego što bi bio s nepoznatim materijalom. Drugo, priče su relativno poznate širom svijeta, što je važno zbog velikog broja zemalja u kojima se ovaj pristup učinkovito koristi. Treće, i najvažnije od svega, koristimo Lukino evanđelje jer ono stvara smislene razgovore.
Čvrsto smo uvjereni ako želimo upoznali drugu osobu, onda se razgovor mora izdići iznad razgovora o vremenu, hrani i putovanjima. Političke rasprave su teške zbog toliko različitih sustava vlasti. Bilo da je netko religiozan ili ne, odabrani tekstovi će biti prikladni jer obuhvaćaju univerzalna pitanjima o životu, društvenoj dobrobiti, vjeri u nešto veće od nas samih i našem odnosu s drugima.
Nadamo se da će vaš razgovor biti zadovoljstvo, vaš život obogaćen i da će se vaše znanje engleskog jezika poboljšati. Ali, naša još veća želja je da će dijeljenje s vašim partnerom za razgovor doprinijeti miru u vašem životu i miru u našem svijetu. Važno je da prijatelji razgovaraju – FRIENDSPEAK.
Slobodno nam pošaljite upit i informirajte se o sljedećem tečaju.
Poveznica: lst.org